Postres y tartas en Mallorca
Deliciosas tartas y postres con ingredientes naturales

 

ELABORADO EN  MALLORCA, ELABORADO PARA TI 

Una marca con más de 50 años de tradición elaborando postres y tartas de calidad, servidos en los mejores restaurantes y disponibles en los principales supermercados y tiendas de Mallorca. El flan de huevo, el gató de almendra o la tarta de requesón son algunos de nuestros productos hechos con ingredientes naturales y métodos artesanales que no pueden faltar al final de una buena comida. Además estamos orgullosos de los productos más nuevos como la tarta de zanahoria o el banoffe.


FET A MALLORCA, FET PER A TU

Una marca amb més de  50 anys de tradició i productes de qualitat, servits en els millors restaurants de Mallorca i disponibles en els principals supermercats i botigues de Mallorca. El flam d'ou, el gató d'ametlla o la greixonera de brossat són alguns dels nostres productes fets amb ingredients naturals i mètodes artesanals que no poden faltar al final d'una bona taulada. A més estam orgullosos dels productes més nous com la tortada de pastanaga o el banoffe.


Notícies


Postres Tudurí, protagonista al programa Alimentació 3.0, d'IB3 Televisió

postres mallorca

La nostra empresa ha estat un dels protagonistes del programa Alimentació 3.0 que IB3 ha emès recentment dins l'espai Zoom. El programa ha fet un recorregut sobre el tema de les noves aplicacions que utilitzen alguns consumidors per conèixer els valors nutricionals dels productes en el mateix punt de compra o a caseva. 

Són persones preocupades per l’alimentació saludable que han trobat en les aplicacions d’informació nutricional, com Yuka o El CoCo, un important aliat. Carles Tudurí apel·la al sentit comú per consumir certa classe de productes i valora que els consumidors tenguin tota la informació a les seves mans. I si els consumidors es decanten per aliments més saludables, hi haurà més oferta. Bé ho sap Josep Lluís Aguiló, de la cadena de supermercats Hipercentro. Preu, qualitat nutricional i sabor en són els factors clau. Veu aquí el programa.


Comença a una nova temporada de cicloturistes que dona vida a les cafeteries

Tot i que no se'n sap en certesa el nombre, es calcula que prop de 200.000 cicloturistes visiten Mallorca durant tot l'any. Bona part es concentren entre finals de febrer i maig, tot i que l'octubre i novembre també n'arriben molts.

Aquesta allau de visitants donen vida a bona part de bars i cafeteries, sobretot a la Part Forana. Tant a la zona de Tramuntana, com en el Raiguer i Pla de Mallorca es poden veure durant aquests mesos grups de ciclistes asseguts als bars de la major part dels pobles fent una pausa i degustant un bon cafè i alguns dels productes de les Illes, com un pa amb oli o un tros de gató d'ametlla de la marca Postres Tudurí.


Facebook

a

Instagram